KRİSTAL AĞAÇ

18 Şubat 2023

01
Etkinlik

ODTÜ'lüler Seçiyor

ODTÜ öğrencilerinin oylarıyla sektörün enleri seçiliyor.

ODTÜ öğrencilerini katılımı ve oylarıyla kristal ağaç ödülleri sektörün seçilen firmalarına gidiyor.

Kazananlar ODTÜ'ye Geliyor

Her kategorinin kazanan adaylarına törenimizde Kristal Ağaç Ödülleri takdim edilecek.

ODTÜ KKM'de gerçekleşecek ödül törenimizde özel sahne gösterileri, enfes ikramlar ve daha fazlası için şimdi indirimli biletlerden faydalan.

Sürpriz Ödüller

Törene biletini alan katılımcılar için yüzlerce sürpriz ödüller, çekilişler ve etkinlikler.

Biletimgo üzerinden bilet alan ODTÜ'lüler için özel ödüller ve çekilişler, oyunlar ve yarışmalar Kristal Ağaç’ta sizi bekliyor.

02
Hakkında

Etkinlik Hakkında

ODTÜ'lüler Yılın Girişimcilerini Seçiyor

Bu sene 8.’si gerçekleşecek Kristal Ağaç Ödül Töreni’nde yılın girişimcileri belirlenecek. ODTÜ’lü öğrencilerin oylarına sunulan  12 farklı kategoride 38 aday içerisinden en çok oy alan adaylar ödüllerini bu özel gecede alacaklar.

Alanlarında büyük başarılara imza atmış Türkiye’nin önde gelen isimlerinin bir araya geldiği bu özel geceyi sakın kaçırmayın!

ETKİNLİĞE KATILIN

Bu Özel Geceye Sen De Katıl!

03
Program

Etkinlik Programı

2 Ocak - 26 Ocak

OYLAMA SÜRECİ

Heyecan dolu oylama başlıyor. Yalnızca ODTÜ’lü öğrencilerin oylarının geçerli sayıldığı bu süreçte adaylar kıyasıya yarışıyor. Kazanan adayları en çok tahmin edenleri sürpriz ödüller bekliyor!

27 Ocak - 17 Şubat

OYLARIN İNCELENMESİ

Oylamanın kapanmasıyla birlikte sonuçların incelenmesi ve adayların sıralanması gerçekleşir. Konuklara özel davetiyeler iletilir ve ödül törenine son hazırlıklar yapılır.

18 Şubat

ÖDÜL TÖRENİ

İşte beklenen an! Onlarca basın görevlisinin, başarılı iş insanlarının ve sanatçıların yer aldığı ödül gecesi başlıyor… Birbirinden eşsiz konuşmalar, opera gösterileri, caz şovları, özel video gösterimleri ve sürpriz ödülleriyle Kristal Ağaç Ödül Töreni ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde! Aynı zamanda Genç Girişimciler Topluluğu YouTube kanalında da canlı yayınlanacak!

04
Fotoğraflar

Etkinlikten Kareler